Debat

Debat

Ejerforeningen Tuborg Havnepark C

Debat er tænkt som et forum, hvor beboerne i Ejerforeningen Tuborg Havnepark - C kan diskutere emner vedrørende ejerforeningen og området omkring Tuborg Syd.

For at kunne skrive et indlæg, skal du "logge ind" med brugernavnet beboer@tuborg-havnepark.dk og password "beboerC". Hvis du ønsker dit personlige brugenavn, kan du sende en mail med ønsket til redaktoer@tuborg-havnepark.dk

Alle indlæg skal underskrives med navn og adresse. Upassende eller irrelevante indlæg fjernes uden varsel.

Badeplatform

FællesarealerPosted by Beboer 06 Sep, 2012 15:49:53
Da vi med stor glæde benytter den nye fantatiske badeplatform hver morgen, ligger sikkerheden, ved at gå på trappen ned i vandet, os meget på sinde.

Trappen er hurtigt blevet meget glat p.g.a. alger, derfor foreslår vi at der kommer noget belægning på trappen, således at man ikke glider. Der findes forskellige muligheder, kokostæppe, plastgræstæppe osv. Vi skal jo nødigt ha brugere, som, hvis uheldet er ude, får brækket et ben eller en arm

Mhv Kirsten Hovgaard

Tuborg Havnepark 10 2 thsmiley

  • Comments(2)//debat.tuborg-havnepark.dk/#post5

Brændeovne

DiversePosted by Beboer 19 Nov, 2010 11:21:28

Nu glæder vi os snart til at kunne bruge brændeovnene igen og jeg håber det kan blive til jul.

Vi fik først besked om, at fjerne skumgummiet i friskluftsventilerne, hvilket jeg gjorde - og smed dem ud. Herefter fik vi beked om, ikke at fjerne dem.

Mon der er andre der har gjort som jeg - og derved mangler det lidt specielle filter - og er det nu således, at beboerforeningen anskaffer nogle nye filtre?

Søren Aggestrup, 9 st th

  • Comments(1)//debat.tuborg-havnepark.dk/#post4

Stenene forsvinder

Tuborg SydPosted by Mogens Svendsen 18 Nov, 2009 23:18:29

Indenfor de nærmeste dage vil stenene, der ligger på græsplænen mellem Tuborg Havnepark 11 og KDY, forsvinde.
Oprindeligt blev stenene placeret der på bestyrelsen initiativ, idet vi mente, at de ville pynte og samtidig ville kunne bruges som legeredskaber for børn.

Det har siden vist sig, at denne holdning ikke deles af de øvrige medlemmer af Grundejerforeningen, herunder vores naboforeninger A, B og D samt KDY. Blandt begrundelserne er, at stenene tager udsigten fra stuelejlighederne i nummer 16 og 18. Betydningen for udsigten fra lejlighederne fremgår af nedenstående billede.

Grundejerforeningen har derfor pålagt os at fjerne stenene med det samme.

Har du en holdning til dette, så giv den til kende her.

  • Comments(1)//debat.tuborg-havnepark.dk/#post3

Videoovervågning ?

DiversePosted by Mogens Svendsen 11 Nov, 2009 23:47:33

Bestyrelsen har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, idet bestyrelsen anmoder generalforsamlingen om bemyndigelse til at indføre videoovervågning af udvalgte dele af de indvendige fællesområder.

Dette skyldes, at vi har erfaret et stigende ønske for denne form for overvågning fra mange beboere, efterhånden som antallet af indbrud vokser.

Siden ibrugtagningen af etape C, har der således alene i etape C været mindst 7 tilfælde af indbrud.

Vi er klar over, at videoovervågning er et følsomt emne og at der kan være mange meninger om det hensigtsmæssige i at indføre det. Skal vi indføre videoovervågning ?

mvh.

Mogens

  • Comments(0)//debat.tuborg-havnepark.dk/#post2

Afskærmning, vind og beplantning...

DiversePosted by Beboer 21 May, 2009 18:29:05

Som alle efterhånden er klar over, er vinden en stærk faktor her hos os... hos mig på 3. sal vælter og ruller alle former for planter rundt på terrasserne... jeg kunne derfor godt tænke mig at vide om det er tilladt at sætte en form for afskærmning op? Jeg har bemærket, flere beboere anvender høje planter/buske på terrasserne ...for at skærme for vinden, antager jeg?

Man må jo som beboer konstatere, vinden er usædvanlig kraftig her i Tuborg - og som ejere og bruger af vores egne terrasser, må der evt findes nogle fælles retningslinjer for en form for afskærmning, som arkitekterne måske ikke lige havde med i deres oprindelige beregninger

Jeg syntes, disse planter er fine og overvejer dem selv, da det er vanskeligt at nyde terrasserne så længe det ikke er rigtigt sommerhedt endnu, pga den kraftige og kolde vind, men ønsker mig at vide, om er basis for en fælles løsning på afskærmning??

Jeg hører gerne kommentarer fra andre smiley

venligst

Pernille

nr 11, 3.tv

  • Comments(6)//debat.tuborg-havnepark.dk/#post1

Kabel-TV

FællesarealerPosted by Mogens Vejtorp 12 Nov, 2008 21:45:19

Er der nogen, der ved, om der er andre muligheder for TV-modtagelse end at abonnere på YouSee?

Generelt tror jeg, at antenner i stue m.m. er dårligt fungerende fordi lejlighedernes skal af jernbeton bremser signalerne. Ved gode antenneforhold, kan man normalt se 4-5 svenske og 4-5 danske kanaler.

Hilsener

Mogens

  • Comments(7)//debat.tuborg-havnepark.dk/#post0